Bevallen in Eigen Kracht

Wens je jouw baby een eerste verjaardag toe om nooit te vergeten?!
Ben je nieuwsgierig hoe je je lichaam en dat van je baby kan ondersteunen?! Of hoe je als partner je vrouw kan begeleiden?!

Of hoe een moeder de cursus ervaarde en alles wat eruit verder vloeide!
Een boom groeit niet door aan z’n takken te trekken.
En dat is precies hoe ik de zwangerschapscursus van centrum Levenskracht heb ervaren. De cursus start bij de wortels: de emoties, angsten of onzekerheden die gepaard gaan met je veranderend lichaam en de nakende bevalling. Daarnaast krijg je ook alle praktische informatie over de weeën, de arbeid, de borstvoeding en de eerste dagen na de geboorte. Je wordt daarbij geen antwoorden opgedrongen, maar uitgenodigd om zelf te voelen hoe jij je bevalling wilt.

Na deze cursus hadden wij het volste vertrouwen in onze keuze voor een thuisbevalling en ons eigen bevalplan. Maar zelfs als je in het ziekenhuis wil bevallen is deze cursus een verrijking om samen met je partner te kunnen groeien, beslissen en uitkijken naar de geboorte. In alle rust, met open vizier, vormt de cursus de ideale voedingsbodem voor het ontspruiten van nieuw leven.
Door middel van kennis, video’s, oefeningen en gesprek ga je samen met je partner op pad door zwangerschap, arbeid, geboorte, bevalling en kraambed.

Dan is deze cursus iets voor jullie!
Deze zwangerschapscursus is een interactieve, prettige workshopreeks. Gegeven door Leen, vroedvrouw en Elke, doula.

Kostprijs 30 euro per avond waarvan 10 euro terug betaald wordt door het ziekenfonds en evt je hospitalisatie.