Over Dagmar

unnamed (2)
Mijn passie ligt in het begeleiden van vrouwen in het algemeen en zwangeren in het bijzonder in het contact maken met hun oerkracht. Hiervoor gebruik ik beweging, dans, meditatie, crea, massage en alles wat het vrouwelijke voedt. Ik ondersteun je om een diep contact te maken met jouw lichaam zodat je vanuit je eigen essentie kan bloeien en in de wereld kan staan.

Ik heb mijn eigen creatie- en oerkracht voor de eerste keer ten volle mogen ervaren tijdens de bevalling van mijn oudste zoon nu 12 jaar geleden. Ik kon het nog niet benoemen, maar ik wist wel dat ik een inkijk had gekregen in mijn enorme potentieel als vrouw. Het afgelopen decennium heb ik gewijd aan zelfonderzoek en diverse opleidingen op het vlak van persoonlijke ontwikkeling en ‘embodiment’ of echt aanwezig zijn in mijn eigen lichaam. Een 2-tal jaar geleden vielen alle puzzelstukjes op hun plek tijdens een retreat met vrouwen. Ik werd ingewijd in de magie van de vrouwelijke creatiekracht en levensenergie. Samen op weg naar een leven vol genot en vervulling. Elke vrouw op haar eigen tempo en met haar eigen kwaliteiten.

Bij Centrum Levenskracht organiseer ik de vrouwencirkels en vanaf het najaar diverse workshops rond lichaamsbewustzijn en vrouwelijkheid. Voor een ontspannende zwangerschapsmassage kan je ook bij mij terecht.
Liefs, Dagmar